Genveje


Mød KP på Folkemødet

I Professionshøjskolernes Strandbar kan du mingle, få sand mellem tæerne og møde skarpe debattører.

1. juni 2018

Københavns Professionshøjskole deltager igen i år på Folkemødet i det fælles telt Professionshøjskolernes strandbar på Kæmpestranden (J07). Her inviterer vi til dialog om blandt andet digitalisering af undervisning, sorg og professionelle ildsjæle.

Strandbaren vil hver dag rumme en række arrangementer og debatter, der sætter fremtidens velfærdssamfund på dagsordenen og peger på udfordringer for professionerne - lige fra højpandede samtaler med landets mest indflydelsesrige beslutningstagere til workshops, samtalesalon og intimkoncert med Rasmus Nøhr. Blandt andet får vi hele to gange besøg af undervisningsminister Merete Riisager, som torsdag skal diskutere it i undervisningen og fredag eftermiddag deltager i debatten ”pissedårlig undervisning”.

Deltagere lytter til oplæg på Folkemødet 
Foto: Joshua Tree Photography.

Alt efter den enkelte debats tema vil en relevant og knivskarp moderator give debatterne fokus, fremdrift og en rød tråd. Fx skal uddannelsesredaktør Jacob Fuglsang moderere en debat om pædagoguddannelsen og fremtidens behov, mens radiovært og forfatter Christiane Vejlø moderere debatten om it i undervisningen. De faglige arrangementer ledsages bl.a. af et chill-out-arrangement, hvor slipset kan løsnes til refleksion over dagens debatter, ligesom torsdag aften byder på fejringen af professionshøjskolernes 10 års fødselsdagsfest.

Når slaget skal stå, kan synspunkter og debatindlæg følges på sociale medier via #phdebat. Se hele programmet på professionsdebat.dk

Københavns Professionshøjskole deltager på Folkemødet med ledere og eksperter, som gerne stiller op til debatmøder om fx folkeskolen, socialt arbejde, sundhed eller kvalitet i dagtilbud. Hvis du vil invitere en af KP’s deltagere til dit arrangement på Folkemødet, kan du kontakte dem direkte eller via kommunikationsafdelingen på kommunikation@ucc.dk.

Hvor og hvornår?

Folkemødet løber af stablen den 14.-17. juni 2018.

Du finder Professionshøjskolernes Strandbar på plads J07 på Kæmpestranden.

Læs mere om Strandbarens program: professionsdebat.dk

Læs mere om Folkemødet her: https://folkemoedet.dk/

Har du spørgsmål om KP’s deltagelse på Folkemødet, kontakt:

Presse- og kommunikationskonsulent Katja Bender Sebbelov
KBS@ucc.dk
4189 7065