Genveje


Adresser

Københavns Professionshøjskole har aktiviteter på 11 forskellige adresser i København, Nordsjælland, Aarhus og på Bornholm. Nedenfor kan du læse, hvilke uddannelser der bor på de forskellige adresser. På mange af adresserne findes desuden en lang række videreuddannelses- og forskningsaktiviteter og administration.

Campus Carlsberg

Humletorvet 3
1799 København V

Campus Carlsberg ligger på Vesterbro i København og er Københavns Professionshøjskoles hovedadresse. Det er en nybygget og moderne campus fra 2016 i historiske rammer i Københavns nye bykvarter Carlsberg Byen. Her kan du uddanne dig til pædagog, lærer, tegnsprogs- og skrivetolk, tekstilformidler og pædagogisk assistent. Campussen rummer også Center for Undervisningsmidler og Nationalt Videncenter for Læsning.

 

Campus Nordsjælland

Carlsbergvej 14
3400 Hillerød

Campus Nordsjælland blev etableret i 2012 og er centralt placeret i Hillerød. I de nyistandsatte rammer kan du læse til pædagog, psykomotorisk terapeut, fysioterapeut, socialrådgiver, sygeplejerske og meritlærer.

 

Campus Sigurdsgade

Sigurdsgade 26
2200 København N

Campus Sigurdsgade på Nørrebro i København er et prisbelønnet uddannelseshus fra 2008 og ligger i hjertet af ”Vidensbydel Nørre Campus”. Her kan du uddanne dig til fysioterapeut, ergoterapeut, laborant, bioanalytiker, radiograf, jordemoder, ernæring og sundhed samt katastrofe- og risikomanager.

 

Helsingør

Kulturværftet
Allegade 2
3000 Helsingør 

Du kan læse til lærer i midlertidige lokaler på det prisvindende, renoverede skibsværft i Helsingør, Kulturværftet.

 

Kronprinsesse Sofies Vej

Kronprinsesse Sofies Vej 35
2000 Frederiksberg

Du kan læse til socialrådgiver på den renoverede gamle konfektionsfabrik på Kronprinsesse Sofies Vej på Frederiksberg i København. På adressen bor også Nationalt Videncenter om Udsatte Børn og Unge.

 

Nyelandsvej

Nyelandsvej 27-29
2000 Frederiksberg

På Nyelandsvej på Frederiksberg i København i en blanding af nybyggeri og renoverede bygninger med sjæl kan du læse til lærer.

 

Skovskolen i Nødebo

Nødebovej 77A
3480 Fredensborg

På skovskolen, der ligger smukt placeret med udsigt over Esrum Sø i Nødebo nord for Hillerød, kan du læse til natur- og kulturformidler.

 

Snorrebakken, Bornholm

Snorrebakken 66
3700 Rønne

På Snorrebakken på Bornholm med udsigt over Rønne og Østersøen kan du læse til lærer, pædagog og socialrådgiver. Her bor også Center for Undervisningsmidler. 

 

Tagensvej 18

Tagensvej 18
2200 København N

Det nyistandsatte tidligere militærhospital på Tagensvej 18 på Nørrebro i København rummer administration, kursuscenter og Nationalt Center for Erhvervspædagogik.

 

Tagensvej 86

Tagensvej 86
2200 København N

I det farverige og moderne uddannelseshus på Tagensvej 86 på Nørrebro i København kan du læse til sygeplejerske, administrationsøkonom og administrationsbachelor.

 

Aarhus

Campus Aarhus C
Ceresbyen 24, bygning E
8000 Aarhus C

I Aarhus kan du læse til tegnsprogs- og skrivetolk. Uddannelsen har sin egen base med moderne lokaler på Campus Aarhus C, VIA University College.