Genveje


Social Friday - 100% for børnene - om at arbejde med gadebørn i Ghana

Start:
Fredag d. 8. nov. 2019 kl. 14.00
Slut:
Fredag d. 8. nov. 2019 kl. 16.00
Sted:
Institut for Socialrådgiveruddannelse, KP
Auditoriet
Kronprinsesse Sofies Vej 35
2000 Frederiksberg
Pris:
Gratis

Ved 4 socialrådgiverstuderende og paneldebat med forskellige NGO’er

Den danske organisation 100 % for Børnene inviterer denne Social Friday til debat om negative offerbilleder fra udviklingslande på baggrund af et projektsamarbejde med KP, hvor socialrådgiverstuderende, som har været i udlandspraktik i Accra, Ghana, skal være med til at lave et undervisningsmateriale om arbejdet med gadebørn på lossepladser. 

Kom og hør dem fortælle - og vise gadebørnenes historier, og hvordan de relaterer sig til Verdensmålene og hvilke dilemmaer, der kan opstå i forholdet mellem Vestens “hjælpearbejdere” og gadebørn. For hvem er egentlig ‘eksperterne’ når det kommer til gadebørns problemer og udfordringer i dagligdagen?