Genveje


Informationsmøde om prækvalificering til Ph.d.-rådets stipendier inden for uddannelsesforskning.

Start:
Tirsdag d. 19. nov. 2019 kl. 15.00
Slut:
Tirsdag d. 19. nov. 2019 kl. 16.00
Sted:
Københavns Professionshøjskole
Campus Carlsberg
Lokale K4.04
Humletorvet 3
1799 København V
Pris:
Gratis

Københavns Professionshøjskole (KP) afholder informationsmøde om den kommende ansøgningsproces til Ph.d.-rådets ph.d.-stipendier i Uddannelsesforskning rettet mod folkeskolen. Da det er en krævende proces at udarbejde en ansøgning, opfordres alle de interesserede til at gå i gang med at udarbejde en ansøgning allerede nu. Det er et krav, at ph.d.-projekterne udføres i et samarbejde mellem mindst ét universitet og én professionshøjskole, og derfor arbejder KP sammen med flere universiteter og forskellige konsortier. På dette møde vil du høre om de forskellige konsortier og deres indsatsområder, prækvalificeringsprocessen, vigtige tidsfrister og om hvordan du kommer i gang med din ansøgning. 

Tilmelding

Senest d. 13. november til Julie Nørgaard Hansen, phdadministration@kp.dk