Genveje


Informationsmøde om konsortiet Læringsløft 2020 i København

Start:
Fredag d. 22. nov. 2019 kl. 14.00
Slut:
Fredag d. 22. nov. 2019 kl. 15.00
Sted:
Københavns Professionshøjskole
Campus Carlsberg
Lokale K4.04
Humletorvet 3
1799 København V
Pris:
Gratis

Københavns Professionshøjskole (KP) afholder informationsmøde om den kommende ansøgningsproces til Ph.d.-rådets ph.d.-stipendier i Uddannelsesforskning rettet mod folkeskolen i samarbejde med konsortiet LL2020. Konsortiet er et samarbejde mellem KP, VIA University College og DPU (Aarhus Universitet), som har som formål at forbedre børn og unges læringsmuligheder i folkeskolers og dagtilbuds praksis. Da det er en krævende proces at udarbejde en ansøgning, opfordres alle de interesserede til at gå i gang med at udarbejde en ansøgning allerede nu. På dette møde vil du høre om forskeruddannelsen på DPU, prækvalificeringsprocessen, konsortiets indsatsområder og om hvordan du kommer i gang med din ansøgning. Læringsløft 2020 holder også informationsmøde i Aarhus d. 26. november 2019. 

Tilmelding

Senest d. 18. november til Julie Nørgaard Hansen, phdadministration@kp.dk