Genveje


Bliver deltagerne i det pædagogiske landskab aldrig (helt) enige?

Start:
Tirsdag d. 5. nov. 2019 kl. 13.00
Slut:
Tirsdag d. 5. nov. 2019 kl. 15.00
Sted:
Campus Carlsberg
Humletorvet 3
1799 København V
K1.04 - Auditorium 3
Pris:
Gratis

Oplæg ved professor i pædagogisk sociologi Bent Olsen, Trondheim Universitet

Tirsdag den 5. november kl. 13-15 (K1.04 - Auditorium 3) holder professor i pædagogisk sociologi Bent Olsen, Trondheim Universitet oplæg om ”Det pædagogiske landskab og dets geologi: positioner i pædagogisk uddannelse og forskning”.  

Alle studerende, undervisere og samarbejdspartnere er velkomne til at deltage. 

Pædagogisk uddannelse og forskning i Danmark er stort i omfang og favner bredt, både med hensyn til de spørgsmål som rejses, og den teoretiske og metodiske brug. Ind imellem opstår der også kontroverser mellem de forskellige positioner, det ligger nærmest i pædagogikkens DNA.

Er det helt tilfældig, hvad undervisere på de pædagogiske professionsuddannelser, og pædagogik- og uddannelsesforskerne er optaget af? Eller er det mønstre i denne mangfoldighed? 

Oplægget undersøger de to spørgsmål ved at tegne en skitse over betydende og aktuelle positioner i dansk og norsk pædagogisk forskning.

Bent Olsen har over mere end tre årtier arbejdet med pædagogisk uddannelse og forskning i Danmark, og er i dag professor i pædagogisk sociologi ved universitetet i Trondheim.
Læs mere om Bent Olsen

Program
13:00 – 13:10 Velkommen ved viceinstitutchef Martin Bayer, Institut for Pædagoguddannelse, Københavns Professionshøjskole
13.10 – 14:30 Oplæg ved professor Bent Olsen, Trondheim Universitet
14:30 – 15:00 Dialog, diskussion.

Det er gratis at deltage, men vi vil gerne have din tilmelding – vi serverer kaffe og vand.

Arr. Institut for Pædagoguddannelse FoU

Tilmeld dig her