Genveje


Netværksmøde: Pædagogikken i klub- og fritidstilbud 2020

Start:
Onsdag d. 30. okt. 2019 kl. 09.00
Slut:
Onsdag d. 30. okt. 2019 kl. 12.00
Sted:
Københavns Professionshøjskole
Campus Carlsberg
Humletorvet 3
1799 København V
Lokale K3.18
Pris:
Gratis, men tilmelding nødvendig

Netværksmøde for pædagoger, ledere, pædagogiske konsulenter og andet pædagogisk personale om pædagogik i klub- og fritidstilbud den 30. oktober kl. 9-12.

Københavns Professionshøjskole inviterer til første møde i et netværk om pædagogikken i klub- og fritidstilbud.

Ny lovgivning, ny organisering og strukturering af børn og unges skole- og uddannelseshverdag og dermed deres fritid har særligt siden 2014 sat sine spor i fritids- og klubtilbuddene. Og der har været talt meget om kvalitet i disse tilbud (bl.a. EVA 2017, EVA 2018). Nu vil videreuddannelsen i Københavns Professionshøjskole invitere pædagoger, ledere, pædagogiske konsulenter og andet pædagogisk personale til en debat om pædagogik i og for institutioner for alle børn og unge. Kan der formuleres en fremtidens pædagogik, der på den ene side er lokalt forankret med udgangspunkt i kvarterets/områdets børn og unge og på den anden side er forbundet med det/de nationale og globale fællesskaber. 

Vi vil lægge op til debat om

  • Hvad kendetegner jeres geografiske område? Hvilken betydning har det for pædagogikken?
  • Hvilke børn og unge kommer i klubben? Hvilket syn har vi på de unge? 
  • Evner pædagogikken i samarbejde med lokalsamfundet, civilsamfundet og forældre at skabe kritiske demokratiske livsduelige børn og unge?

Vi ønsker at understøtte fælles faglige refleksioner over en vision for fremtidens pædagogik i klub- og fritidstilbud. Og ud over at debattere pædagogik, vil vi gerne bruge anledningen til at undersøge muligheden for at etablere et netværk, arbejde på at udvikle den fritids- og klubpædagogiske praksis. 

Sted
Lokale K3.18 Københavns Professionshøjskole, Campus Carlsberg, Humletorvet 3, 1799 København V

Tid
30/10-19 kl. 09.00-12.00 

Tilmelding
Tilmeld dig her
Tilmeldingsfristen er den 27/10 kl. 12.00

Pris
Gratis men tilmelding nødvendig af hensyn til forplejning

Hvis du har spørgsmål
eller er nysgerrig på fritids- og klubområdet, er du velkommen til at henvende dig til lektor Sussie Kiilerich B. sukb@kp.dk