Genveje


Informationsmøde om to ph.d. stipendier i Playful Learning

Start:
Onsdag d. 19. jun. 2019 kl. 14.00
Slut:
Onsdag d. 19. jun. 2019 kl. 16.00
Sted:
Campus Carlsberg, Humletorvet 3, 1799 København V (lokale W3.17)

Kom til informationsmøde om to ph.d.-stipendier på Københavns Professionshøjskole i tilknytning til Playful Learning programmet, der er et langsigtet samarbejde mellem LEGO Fonden og de danske professionshøjskoler.

Stipendierne opslås i august med start på forløbet 1. april 2020. De to stipendier retter sig mod Playful Learning og henholdsvis tværprofessionelt samarbejde og materialitet og teknologi, og bliver forankret på henholdsvis lærer- og pædagoguddannelsen. På mødet introducerer vi til stipendierne, til playful Learning programmet og til den prækvalificeringsproces, der bliver knytttet til ansøgningsprocessen.

Playful Learning programmet har fokus på at udvikle en professionsdidaktik, der understøtter en legende tilgang til læring og udvikling i pædagog- og læreruddannelsen og via dette bidrage til at børn i alderen 0-15 år bliver ved med at være optagede af at undersøge deres omverden og at eksperimentere med nye muligheder.

På mødet deltager Niels-Peder Osmundsen Hjøllund, national forskningsleder i Playful Learning, forskningscheferne fra pædagog- og læreruddannelsen Martin Bayer og Bo Nielson, uddannelseslederne fra pædagog- og læreruddannelsen Ann Saxo og Jon Gade og docent Vibeke Schrøder, forskningsansvarlig i Playful Learning på KP.

Spørgsmål kan rettes til Vibeke Schrøder vs4@kp.dk.

Tilmelding foregår via mail til phdraad@kp.dk senest
den 18/6 kl. 16.00.

Vel mødt.