Genveje


Fyraftensmøde: Vejledning på tværs

Start:
Tirsdag d. 9. apr. 2019 kl. 14.30
Slut:
Tirsdag d. 9. apr. 2019 kl. 16.30
Sted:
Københavns Professionshøjskole
Humletorvet 3 (lokale: se informationstavle)
1799 København V
Pris:
Gratis

eVejledning er den vejledningsinstitution, der kan siges at varetage og være ansvarlig for livslang vejledning i Danmark.
Kom til oplæg ved Teamleder Else Lücking og vejledningsfaglig koordinator Anette Jochumsen, og indblik i evejlednings visioner og overvejelser omkring vejledningsfagligheden i forhold til opgaven omkring livslang vejledning.

eVejlednings visioner for livslang vejledning

eVejledning er den vejledningsinstitution, der kan siges at varetage og være ansvarlig for livslang vejledning i Danmark. eVejledning blev oprettet i 2011, men er siden da, gennem diverse reformer vokset og har fået flere og flere vejledningsområder og –opgaver ind under sig. senest i forbindelse med overtagelsen af ansvaret for VEU centrenes vejledningsopgaver i relation til både beskæftigede og virksomheder. 

Det er derfor interessant at få kendskab til, hvilke visioner og overvejelser eVejledning har omkring vejledningsfagligheden i forhold til opgaven omkring livslang vejledning:

  • Hvilke teorier og metoder anvendes i den digitale vejledning og hvilke udfordringer er der i arbejdet med at imødekomme hele spektret af vejledte fra ung til voksen? 
  • Opleves  forskellige udfordringer  i forhold til den digitalt baserede vejledning i relation til de forskellige aldersgrupper?
  • I mange sammenhænge er eVejlederen  også slutvejlederen. Hvilken betydning får det for de vejledningsfaglige overvejelser? 
  • Hvordan holder eVejlederne sig opdateret til at kunne favne henvendelser fra vidt forskellige målgrupper med forskellige behov ? Og hvilken betydning har det for vejledningen, at den ikke er opsøgende?
  • Skelnes der mellem uddannelses- og karrierevejledning, eller smelter det sammen i den livslange vejledning? Hvordan sikres perspektivet om karrierevejledning?

Teamleder Else Lücking og vejledningsfaglig koordinator Anette Jochumsen starter med at holde et oplæg. Senere er der lagt op til diskussion og mulighed for at stille spørgsmål.
 
Det er gratis at deltage.

 

Tilmeld dig arrangementet her