Genveje


Temadag om Social ulighed & Diabetes 2

Start:
Tirsdag d. 2. apr. 2019 kl. 14.30
Slut:
Tirsdag d. 2. apr. 2019 kl. 17.00
Sted:
Københavns Professionshøjskole
Tagensvej 86
2200 København N
Pris:
Gratis

Er du sygeplejerske i almen praksis?
Spændende temadag for sundhedspersonale i almen praksis om social ulighed og diabetes 2 afholdes på KP

Temadagen tager afsæt i de foreløbige resultater fra projektet: Social ulighed i udbytte af behandling og rehabilitering blandt personer med Type 2 diabetes og vil fokusere på fund fra almen praksis.

Der mangler viden om mekanismer i mødet mellem patient og sundhedssystem, der kan forklare den sociale ulighed i tilgængelighed, brug og udbytte af sundhedsydelser i det danske samfund. Indsigt i disse mekanismer vil give grundlag for udviklingen af interventioner, der kan bidrage til en reduktion af den sociale ulighed i patienters møde med sundhedssystemet. Dette studie er det første trin i udviklingen af en sådan intervention.

Arbejder du i almen praksis og ønsker at høre mere om de foreløbige fund eller har du eventuelt input og erfaringer fra almen praksis, som du ønsker at dele, er du meget velkommen til at tilmelde dig temadagen.

Tilmelding

Tilmelding og nærmere information fås ved at kontakte Nina Tvistholm