Genveje


Digitalisering på det sociale område

Start:
Tirsdag d. 19. feb. 2019 kl. 13.00
Slut:
Tirsdag d. 19. feb. 2019 kl. 17.00
Sted:
Københavns Professionshøjskole, Auditoriet (A112)
Kronprinsesse Sofies Vej 35
2000 Frederiksberg

Muligheder og udfordringer ved digitaliseringsklar lovgivning og automatiseret sagsbehandling på det sociale område.

Pris og tilmelding

Pris: 150 kr. ekskl. moms
Tilmeld dig her

Institut for Socialrådgiveruddannelse, Tænketanken Justitia, Tænketanken TeknoEtik og Dansk Socialrådgiverforening afholder en fælles konference om muligheder og udfordringer ved de aktuelle bestræbelser på at gøre lovgivningen digitaliseringsklar og automatisere sagsbehandling på blandt andet det sociale område. Bestræbelser, der på sigt får store konsekvenser for socialt arbejde, sagsbehandlere og de borgere, der har behov for service og hjælp. Konferencen har til formål at rejse en faglig og politisk debat om disse konsekvenser og om, hvordan vi som samfund kan imødegå uønskede konsekvenser af digitaliseringen – herunder hvilken rolle et nyt dataetisk råd kan spille.

Se programmet for dagen her (pdf)