Gå til indhold

God ledelse giver medarbejderne lyst til at blive

og styrker kontinuitet, kvalitet og tryghed for borgerne.

Møde med deltagere

Skræddersyede udviklingsforløb

Er du chef eller leder i velfærdssektoren – og står du med ansvaret for at rekruttere og fastholde kompetente medarbejdere i din organisation?

Kontakt os, og få en snak om, hvad et skræddersyet konsulentforløb kan hjælpe jer med ift. at skabe en attraktiv arbejdsplads, der giver jeres medarbejderne lyst til at blive.

Skræddersyede forløb om rekruttering og fastholdelse

Når vi taler om rekruttering og fastholdelse i det offentlige, er der lige så mange løsninger, som der er organisationer og arbejdspladser. Gennem et skræddersyet forløb finder vi sammen de muligheder, som er bedst for jer.

Vi har viden om jeres faglighed, vi kender jeres kerneopgave, og vi har erfaring med den kompleksitet, I er en del af som en velfærdsorganisation i et politisk styret system.

Når KP skræddersyr et forløb, så vil I opleve, at I indgår i et partnerskab, der har et specialiseret fokus på jeres praksis og ekspertise inden for rekruttering og fastholdelse.

Vi udvikler jeres ledere og organisation helt tæt på kerneopgaven. Og vi bidrager med konkrete handlemuligheder og redskaber, gennem en dynamisk proces, som skaber lokale forandringer.

Kontakt os

Pia Gelardi

Pia Gelardi

Chefkonsulent

+45 24 29 64 36

Margrethe Andersen

Margrethe Andersen

Chefkonsulent

+45 41 89 85 64

Mere inspiration