Gå til indhold

Information om coronavirus

Der er fokus på en messinglampe på Campus Sigurdsgade - i lampens skær kan man se flere studerende arbejde i baggrunden

Sundhed og ernæring

Med efter- og videreuddannelse inden for sundhed, pleje, behandling og genoptræning styrker I medarbejdernes kompetencer til at varetage nye og komplekse opgaver.

Står I over for nogle særlige udfordringer i forhold til at udvikle jeres opgaveløsning i et stærkt og velfungerende sundhedstilbud, står vi klar til at hjælpe med kompetenceudvikling og organisatorisk udvikling målrettet jeres behov. Vi er eksperter i udviklingen på sundhedsområdet og kan hjælpe jer med at imødekomme de krav, der stilles om vedvarende kvalitetsforbedringer og mere sammenhængende og omkostningseffektive forløb for borgere og patienter.

  • Udgangspunkt i jeres ønsker og behov
  • Organisatorisk forankring af kompetenceudvikling
  • Realisering af de ønskede forandringer og politisk-strategiske mål

Vi samarbejder med landets bedste kliniske specialister og baserer vores kompetenceudvikling og organisatoriske udviklingstiltag på den nyeste viden og forskning inden for sundhed. Med dette som afsæt og med udgangspunkt i jeres specifikke praksis, sikrer vi, at I tilegner jer nye kompetencer, som understøtter en ny tilgang og redskaber til jeres opgaveløsning.

Tilbage i praksis kan I tage disse nye kompetencer direkte i anvendelse til gavn for borgere og patienter. Med et skræddersyet lærings- og forandringsforløb fra Københavns Professionshøjskole får I praksisnær kompetenceudvikling, som kan skabe den ønskede forandring i jeres organisation.

Kontakt

Lisbeth Nørgård Christensen

Uddannelseskonsulent

+45 51 38 06 38