Gå til indhold

Information om coronavirus

Der er mange mennesker og aktiviteter på torvet mellem bygningerne på campus carlsberg, som her ses gennem glasfacaden.

Erhvervspædagogik

Erhvervsuddannelsesreformen kræver nye organiseringsformer og kompetencer hos både ledelse og undervisere. Vi kan hjælpe jer med faglig opkvalificering og støtte den udvikling, som I allerede er i gang med.

Vi har lang erfaring med at tilrettelægge uddannelse i et tæt samarbejde med skolerne og kan bl.a. hjælpe med skræddersyede, fleksible løsninger af alle vores moduler – særligt med fokus på digitalisering, undervisningsdifferentiering, forandringsprocesser, praksisrelatering og transfer.

Vi ved, hvordan erhvervsskolereformen påvirker dagligdagen på skolerne. Når vi udvikler et forløb sammen med jer, trækker vi både på vores erfaring med praksisnær udvikling og på den nyeste viden inden for erhvervspædagogik, så vi sammen styrker reformarbejdet på erhvervsskolerne.

Et forløb tager typisk udgangspunkt i et enkelt modul i diplomuddannelsen i erhvervspædagogik, men er tilpasset de enkelte skoler, så forløbet matcher jeres pædagogiske strategi og kompetenceudviklingsbehov.

  • Fleksibel tilrettelæggelse: heltids- og deltidsforløb med udgangspunkt i jeres behov
  • Fleksibel form: blended learning, ren fjernundervisning, eksperimentbaseret læring, digitale teknologier
  • Organisatorisk udvikling: samlede løsninger hvor kompetenceudviklingen understøtter organisatorisk udvikling på skolen

Kontakt

Christina Hartmann Nielsen

Specialkonsulent

+45 51 38 03 81