Gå til indhold

Information om coronavirus

Det sociale område

Vi kan samarbejde med jer om at videreudvikle jeres organisation i et individuelt designet uddannelsesforløb baseret på stærk faglighed og solid erfaring – altid i tæt kobling til virkelighedens praksis.

Socialområdet er i forandring. Politiske reformer og ændrede samfundsstrukturer øger behovet for nye kompetencer og tværfaglige indsatser.

Vi leverer uddannelseskoncepter, der er skabt til at understøtte jeres strategiske mål. Vi lægger samtidig vægt på, at de aktiviteter vi designer og gennemfører i samarbejde, giver umiddelbar og synlig effekt i praksis. Løbende dialog sikrer, at vi kan justere undervejs, når vi i fællesskab bliver klogere på, hvad der virker særlig godt i jeres situation. Vi ved, at denne fremgangsmåde påvirker en positiv forankring i organisationen.

Vores erfaring er, at det kan være en fordel at arbejde med udvikling af ledelseskompetencer for at støtte læring og implementering. Derfor samarbejder vi tæt med kolleger fra Institut for Ledelse og Forvaltning i relevante tilfælde.

Vi kan tilrettelægge skræddersyede forløb i såvel offentlige som private institutioner. Eksempler på forløb:

  • Implementering af metoden Åben Dialog i arbejdet med udsatte voksne borgere inden for psykiatrien
  • Udvikling og implementering af styrket tværfaglig praksis mellem forvaltninger
  • Opkvalificering af arbejdet med børnesamtalen i en forvaltning
  • Introduktionskursus for nye medarbejdere i en socialforvaltning

Kontakt

Annemette Matthiessen

Lektor

+45 51 63 26 28