Gå til indhold

Administrationsøkonom og administrationsbachelor

Har du en bred interesse for samfundsforhold og er interesseret i områder som politik, samfund, økonomi og jura?

Så kom til en spændende dag på Københavns Professionshøjskole, hvor du på Institut for Forvaltnings- og Administrationsuddannelser vil høre om både den 2-årige erhvervsakademiuddannelse til administrationsøkonom samt den 3,5 årige professionsbachelor i offentlig administration.

Hvor kerneområdet for en uddannet administrationsbachelor er den offentlige sektors opgaveløsning og det at arbejde i en politisk organisation, retter administrationsøkonomen sig i højere grad mod administration og udvikling i både det offentlige og i det private.

Men fælles for begge uddannelser er, at de studerende får en bred organisationsforståelse og viden om samfundspolitiske forhold, der gør dem i stand til at arbejde med et bredt spektrum af kerneopgaver inden for forvaltning og administration.

Du vil få indblik i uddannelserne, studielivet og studieformen på en professionshøjskole og sammen med to af vores dygtige undervisere kommer du til at arbejde med en mindre case, der tager udgangspunkt i en samfundsfaglig problemstilling, og hvor I sammen vil drøfte mulige løsninger.

På dagen vil du ligeledes møde en tidligere studerende, der vil fortælle lidt om, hvad man kan arbejde med som færdiguddannet.

Hvor

Campus Sigurdsgade
Sigurdsgade 26
2200 København N

Kontaktoplysninger

Rikke Bøgebjerg Tindbæk

Konsulent

+45 41 89 71 94