Genveje


Lærer

Som lærer klæder du børn og unge på til fremtiden. Du bliver ikke bare god til at undervise, men også til klasseledelse, samarbejde og konflikthåndtering.

Kom til åbent hus tirsdag d. 13. november

Vi byder på kaffe og kage og stiller op til en snak om læreruddannelsen og om optagelsesmuligheder med henblik på studiestart januar 2019. Du kan møde studievejledere, studerende og undervisere i fagene dansk og matematik. Kl. 16:30 vil uddannelsesleder Jon Gade holde et fælles oplæg.

Hvor: Humletorvet 3, 1799 Kbh. V.
Hvornår: Tirsdag d. 13. november kl. 16-17:30

Læs til lærer, hvis du vil:

  • Lære at undervise i fx idræt, historie, sprog, science eller håndværk og design – vi har alle folkeskolens fag
  • Læse en af vores profiluddannelser, hvor du kommer til at sætte fokus på særlige problemstillinger i tilknytning til folkeskolen
  • Have garanti for en spændende karriere og stor jobsikkerhed
  • Give din læreruddannelse et internationalt præg - vælg mellem praktik og studieophold i mere end 25 lande
  • Blive en del af et uddannelsesfagligt miljø med fokus på udvikling af undervisnings- og læringsformer og tæt samarbejde med praksis    

Julie læser til lærer

Hør hende fortælle om sit studie.

Vil du vide mere?

Læs mere om lærerstudiet

Emilia læser til science-lærer

Emilia startede med at læse jura, men skiftede til lærerstudiet for at kunne gøre en forskel og for at komme til at arbejde sammen med nogle virkelig nice mennesker.
Læs om Emilia og hendes studie her

Anders er lærer langt mod nord

Hvorfor ikke bruge sin uddannelse omgivet af gudesmuk, uberørt natur 100 kilometer fra Polarcirklen? Anders Noers første lærerjob er på Tasiilaq Skole i Grønland, hvor befolkningen er utrolig venlig – og man kan have sine egne slædehunde.
Læs om Anders og hans hverdag i Grønland her