Gå til indhold

Information om covid-19

Information om coronavirus (COVID-19)

Kp genåbner delvist, men foråret vil fortsat være præget af coronasituationen, og vi kommer til at agere på nye måder i dagligdagen for at mindske risikoen for smitte. Her på siden kan du holde dig opdateret om de nyeste retningslinjer på KP.

[ Opdateret d. 6. april, kl. 15:30 ]

Vi opdaterer informationerne her på siden i takt med, at myndighederne udstikker nye retningslinjer. Hold dig opdateret, så vi kan hjælpes ad med at mindske smitterisikoen og passe på hinanden på KP. Nedenfor finder du information særligt målrettet studerende, medarbejdere og gæster på KP

Som studerende eller kursist på KP finder du opdateret information om, hvordan du skal forholde dig på KP Intra. Da der løbende kan komme nyt, opfordres du til at orientere dig på KP Intra dagligt.

Er du studerende i praktik, skal du kontakte dit praktiksted for at høre, hvordan de ønsker, du skal forholde dig.

KP genåbner delvist, men en del undervisning foregår stadig digitalt. Du får direkte besked om, hvorvidt din undervisning foregår digitalt eller er med fremmøde.

Husk mundbind og negativ test, hvis du skal møde op på campus.

Hvis du har problemer med at logge på KP Intra, kan du kontakte Basen mandag-fredag kl. 7:45-15:00 på telefon 70 89 09 90. Du kan også få support via basen.kp.dk.

Som medarbejder på KP finder du opdateret information om, hvordan du skal forholde dig på KP Intra. Da der løbende kan komme nyt, opfordres du til at orientere dig på KP Intra dagligt.

Medarbejdere arbejder som udgangspunkt hjemme. Der er dog undtagelser. Alle der skal færdes på Københavns Professionshøjskole skal bære mundbind overalt på indendørs fællesarealer, dvs. på gange, trapper, biblioteker, tekøkkener, loungeområder, læsesale, toiletter, i kantiner og lignende og de skal fremvise negativ coronatest.

Har du spørgsmål til, hvordan du skal arbejde den kommende tid, skal du kontakte din nærmeste leder.

Hvis du har problemer med at logge på KP Intra, kan du kontakte Basen mandag-fredag kl. 7:45-15:00 på telefon 70 89 09 90. Du kan også få support via basen.kp.dk.

Fysiske arrangementer er indtil videre aflyst. Vi opdaterer arrangementslisten løbende.

Vi opfordrer til, at man så vidt muligt afholder møder digitalt for at undgå smitterisiko.

Online videreuddannelser

Er du sendt hjem for at arbejde? Er din privatadresse blevet din nye arbejdsplads? Så er det måske nu, at du har tid til at undersøge, hvad der findes af online videreuddannelser og kompetenceudvikling inden for dit område.

Her er en oversigt over, hvad Københavns Professionshøjskole tilbyder i 2021.