Gå til indhold

Information om covid-19

Information om coronavirus (COVID-19)

Fra 14. juni er kravet om mundbind ophævet, og det samme gælder kravet om at holde 1-2 meters afstand på campus. Vi skal fortsat have gyldigt coronapas, når vi skal ind på campus, og det bliver tjekket ved stikprøvekontrol.

[ Opdateret d. 14. juni, kl. 10:50 ]

Vi opdaterer informationerne her på siden i takt med, at myndighederne udstikker nye retningslinjer. Hold dig opdateret, så vi kan hjælpes ad med at mindske smitterisikoen og passe på hinanden på KP. Nedenfor finder du information særligt målrettet studerende, medarbejdere og gæster på KP

Som studerende eller kursist på KP finder du opdateret information om, hvordan du skal forholde dig på KP Intra. Da der løbende kan komme nyt, opfordres du til at orientere dig på KP Intra dagligt.

Er du studerende i praktik, skal du kontakte dit praktiksted for at høre, hvordan de ønsker, du skal forholde dig.

KP genåbner for undervisning, eksamener, gruppearbejde osv. d. 21. maj.

Husk mundbind og negativ test, hvis du skal møde op på campus.

Hvis du har problemer med at logge på KP Intra, kan du kontakte Basen mandag-fredag kl. 7:45-15:00 på telefon 70 89 09 90. Du kan også få support via basen.kp.dk.

Som medarbejder på KP finder du opdateret information om, hvordan du skal forholde dig på KP Intra. Da der løbende kan komme nyt, opfordres du til at orientere dig på KP Intra dagligt.

Medarbejdere der udfører arbejde, som ikke forudsætter fysisk tilstedeværelse på lokationerne, arbejder stadig hjemmefra, når det er muligt og hensigtsmæssigt. Du har stadig mulighed for fysisk fremmøde ca. en dag om ugen, og fra ca. 14. juni vil der blive åbnet for 50% fremmøde (når alle over 50 år har fået 1. vaccine).

Alle der skal færdes på Københavns Professionshøjskole skal bære mundbind overalt på indendørs fællesarealer, dvs. på gange, trapper, biblioteker, tekøkkener, loungeområder, læsesale, toiletter, i kantiner og lignende og de skal fremvise negativ coronatest.

Har du spørgsmål til, hvordan du skal arbejde den kommende tid, skal du kontakte din nærmeste leder.

Hvis du har problemer med at logge på KP Intra, kan du kontakte Basen mandag-fredag kl. 7:45-15:00 på telefon 70 89 09 90. Du kan også få support via basen.kp.dk.

Fysiske arrangementer er indtil videre aflyst. Vi opdaterer arrangementslisten løbende.

Vi opfordrer til, at man så vidt muligt afholder møder digitalt for at undgå smitterisiko.

Online videreuddannelser

Er du sendt hjem for at arbejde? Er din privatadresse blevet din nye arbejdsplads? Så er det måske nu, at du har tid til at undersøge, hvad der findes af online videreuddannelser og kompetenceudvikling inden for dit område.

Her er en oversigt over, hvad Københavns Professionshøjskole tilbyder i 2021.