Gå til indhold

Information om covid-19

Kvinde klikker på computer

Gratis webinar om Distanceledelse

Kom til dette gratis webinar, og få ny viden og inspiration til, hvordan du kan holde værdifulde virtuelle møder og finde balancen mellem kontrol og tillid, når du leder på distancen.

OBS: Arrangementet har været afholdt.

Praktisk information

Dato

Torsdag d. 25. februar 2021
Kl. 14.00 - 15.00

Sted

Pris

Gratis
Tilmeldingsfrist kl.12 på dagen

Målgruppe

Ledere der ønsker inspiration til distanceledelse og redskaber til virtuel mødeledelse.

Webinaret henvender sig til dig som er leder og ønsker at blive inspireret og motiveret til at udforske egne ledelsesmuligheder i det virtuelle rum.

I løbet af denne time får du input og ideer til at kvalificere dit lederskab gennem kompetent mødeledelse i det virtuelle rum. Vi ser bl.a. på, hvordan du kan skabe de bedste forudsætninger for at involvere mødedeltagerne, hvornår du skal udøve leadership og hvornår der er behov for management i din organisation.

Mød op og få inspiration til, hvordan du kan skabe synlig ledelse på distancen og gode råd og redskaber til, hvordan du kan håndtere dine konkrete udfordringer ved distanceledelse.

Webinaret bygger dels på forskningsresultater fra nedlukningen i 2020 og på undersøgelser af, hvilken effekt distanceledelse har haft det seneste år.

Webinaret består af oplæg med tid til spørgsmål og dialog.

Kontakt ang. tilmelding:

Marietta Andreassen
Studieadministrativ koordinator
MAPA@kp.dk

Faglig kontaktperson:

Kontakt chefkonsulent og underviser Ole Thestrup Schmidt, hvis du har spørgsmål eller ønsker at vide mere om ledelse på distancen og virtuel organisering.

olts@kp.dk
tlf.: +45 51 63 26 07

Ole Thestrup Schmidt underviser på valgmodulet ’Ledelse af digital transformation – Distanceledelse’, som begynder 21. april 2021. Modulet kan desuden rekvireres i en skræddersyet form, der er tilpasset jeres aktuelle behov, og det kan afholdes fysisk, online eller som en kombination.

Andet:

Læs også artiklen Distanceledelse – Seks gode råd til dig, der leder på afstand