Gå til indhold

Webinar om sundhedsfaglig kompetenceudvikling

Hør om, hvad specialiseret sundhedsfaglig viden og den sundhedsfaglige diplomuddannelse kan gøre for dig og din arbejdsplads.

Praktisk information

Dato

Tirsdag d. 10. januar 2023
Kl. 15.30 - 16.30

Sted

Pris

Gratis

Tilmeld

Er du interesseret i sundhedsfaglig udvikling og viden, der giver dig eller hele din afdeling nye kompetencer?

Så er dette webinar noget for dig.

En hel diplomuddannelse eller enkelte moduler

Vil vil denne eftermiddag fortælle om, hvilke muligheder du har for at udvikle dine sundhedsfaglige kompetencer og blive fagligt specialiseret på Københavns Professionshøjskole – uanset om du er sygeplejerske, fysioterapeut, ergoterapeut, radiograf, jordemoder, bioanalytiker eller deres leder.

Ny og specialiseret viden om fx sorgrådgivning eller palliation giver dig evidensbaseret viden og metoder, der er uvurderlige for din arbejdsplads.

Men I en presset hverdag kan det være svært at få fx en diplomuddannelse til at passet ind“, tænker du måske.

Du behøver heller ikke tage en hel diplomuddannelse. Du kan sagtens begynde med et enkelte moduler vælg fx dét, der passer til dit og din arbejdsplads behov for ny viden.

Vi forholder os til din hverdagspraksis

Det særlige ved at tage en videreuddannelse på Københavns Professionshøjskole er, at underviserne kender din faglighed og den kompleksitet, som du hver dag skal navigere i på din arbejdsplads. I undervisningen forholder vi os til denne kompleksitet, fordi vi arbejder praksisnært og med de problemstillinger, som du oplever på din arbejdsplads.

Vores praksisnære undervisning i Videreuddannelsen på KP betyder, at du kan gøre brug af din læring fra dag ét og videregive din viden og færdigheder til dine kollegaer. Alle dine kolleger kan på denne måde få glæde af din viden.

Dagens program

Denne eftermiddag fortæller vi kort om den sundhedsfaglige diplomuddannelse og, hvad man kan bruge den til. Derefter har du mulighed for at høre om udvalgte faglige områder/moduler.

Der vil være et særligt fokus på, hvordan du med fordel kan sammensætte moduler til et specialiseret forløb, og der vil være god tid til at stille spørgsmål undervejs.

Hør om:

  1. Sorgrådgivning og Palliation
  2. Kommunikativ simulationstræning og Kommunikation
  3. Ungeambassadør
  4. Inkontinens