Gå til indhold

Information om coronavirus

Virtuelt informationsmøde om Specialuddannelsen i Borgernær Sygepleje

OBS: Arrangementet har været afholdt.

Praktisk information

Dato

Onsdag d. 16. september 2020
Kl. 16.00 - 18.00

Sted

Pris

Gratis

Tilmelding

Du tilmelder dig informationsmødet via formularen i bunden og modtager inden selve infomødet et link til Zoom.

Synes du, det lyder spændende og relevant med borgernær sygepleje, klinisk lederskab, kvalitetsmæssige og organisatoriske kompetencer samlet i én uddannelse?

Så tilmeld dig og dine kolleger – og gerne din leder – til det virtuelle infomøde d. 16/9 kl. 16-18 om ‘Specialuddannelsen i Borgernær Sygepleje’.

Uddannelsen er målrettet sygeplejersker ansat i kommuner, i hjemmeplejen, på plejecentre, rehabiliteringsenheder m.v. med opgaver tæt på borgeren samt til sygeplejersker i almen praksis.

Du vil blive introduceret til hovedindholdet på ‘Specialuddannelsen i Borgernær Sygepleje’, og hvordan uddannelsen er bygget op i teoridage og praktikforløb. Uddannelsen tages sideløbende med arbejdet og har en varighed på 40 uger. Uddannelsen er konstrueret, så du er i praktik i noget af din arbejdstid på din egen arbejdsplads og derudover også kommer i praktik på andre sygeplejefaglige arbejdspladser – både på hospitaler og i almen praksis i regionen.

Læs mere om uddannelsen her: https://www.phmetropol.dk/videreuddannelser/efteruddannelser/specialuddannelsen+i+borgernaer+sygepleje

Til infomødet vil du møde tidligere deltagere på uddannelsen, studiekoordinator samt undervisere og konsulenter omkring uddannelsen. Vi er både fra Københavns Professionshøjskole og fra Københavns Kommune, som koordinerer kontakten til alle kommuner i Region Hovedstaden. Du får selvfølgelig også mulighed for at stille spørgsmål.

Du kan her se en video hvor tidligere kursister fra det første hold på uddannelsen fortæller om hvad de har fået ud af uddannelsen: https://www.youtube.com/watch?v=rCPKVqVtlws

Der er også information at hente på KL´s hjemmeside: https://www.kl.dk/kommunale-opgaver/sundhed/specialuddannelse-i-borgernaer-sygepleje/

Program

  • Præsentationsrunde
  • Introduktion til uddannelsen og de forskellige aktører omkring den
  • Mød nuværende kursister fra uddannelsen
  • Mulighed for spørgsmål

Før mødet må du meget gerne have afprøvet om teknikken virker. På infomødet vil vi starte med at rammesætte, hvordan det foregår, herunder hvordan man stiller spørgsmål via chat-funktionen.

Vil du vide mere inden mødet kan du kontakte os:

Lisbeth Nørgaard Christensen: Linc@kp.dk eller mobil: 51 38 06 38 eller Marie-Louise Sederberg: Mlse@kp.dk eller mobil 51 38 05 84 (begge fra Københavns Professionshøjskole), Winnie Seidelin h93i@kk.dk eller mobil 51 66 69 93 (Københavns Kommune)

Tilmelding

Udfyld nedenstående formular for at tilmelde dig informationsmødet