Gå til indhold
Underviser Mia Fihl

Styrk din opgaveløsning som konsulent

Kom og få en smagsprøve på KP konsulentuddannelsen

Praktisk information

Dato

Tirsdag d. 9. november 2021
Kl. 14.00 - 15.00

Sted

Pris

Gratis

Tilmeld

Vær med, når vi giver en smagsprøve på noget af det, som konsulentuddannelsen giver dig, som arbejder konsultativt og gerne vil styrke og skærpe dine evner til at skabe udvikling, samarbejder og hæve kvaliteten i opgaveløsningen. Vi vil denne eftermiddag bruge tid på at undersøge, hvordan du gennem din kommunikation opbygger gode relationer som et væsentligt fundament for samarbejdet i din organisation.

Kom og få inspiration til at forbedre dine professionelle samtaler, så de fører til bedre resultater.

Du skal deltage, hvis du gerne vil:

  • Have inspiration til, hvordan du skaber stærke og gode relationer – og derigennem styrker din opgaveløsning
  • Have kendskab til de tre principper, der opbygger gode, tillidsfulde relationer
  • Møde og tale med andre deltagere, der har lignende opgaver som dig og udvide dit netværk
  • Vide mere om KP konsulentuddannelsen

Program

  • Velkomst og kort om KP konsulentuddannelsen
  • Introduktion til de tre principper for relationsopbyggende samtaler
  • Refleksion og drøftelse i grupper
  • Spørgsmål
  • Præsentation af KP konsulentuddannelsen

Hvad er de tre principper for relationsopbyggende samtaler?

På webinaret sætter vi fokus på samtalen, og hvordan du i dit konsultative arbejde kan lykkes med at skabe stærke og gode relationer gennem dine samtaler. Som konsulent står dine kommunikative evner i centrum for din opgaveløsning, og derfor er kommunikation et centralt fokuspunkt i konsulentuddannelsen.

På webinaret bliver du introduceret til ”Den undersøgende dialog”, som er en model for, hvordan du kan forholde dig i samtaler. Undervejs får du mulighed for at reflektere sammen med andre deltagere og drøfte, hvordan modellen kan bruges i dit konsultative virke.

Vi arbejder ud fra tesen om sammenhængen mellem:

Lektor Mia Fihl vil fortælle om, hvordan du bruger tre principper til at opbygge gode, tillidsfulde relationer, som kan bruges til at styrke opgaveløsningen i det professionelle arbejde. De tre principper er Den Kierkegaardske ydmyghed, Den Langske anerkendelse og den Luhmanske tillid.

Tilsammen hjælper de tre principper dig til at balancere mellem at være eksperten, som kommer med viden og gode råd og så en spørgende, undersøgende tilgang, hvor du i højere grad er nysgerrig på, hvad den anden tænker og ved. Denne tilgang til samtaler er særligt hjælpsom for konsulenter, vejledere, ressourcepersoner og andre, der har til formål at skabe læring og udvikling i organisationer.

KP konsulentuddannelsen

På webinaret vil Lektor Mia Fihl slutte af med at fortælle om KP konsulentuddannelsen, som er et nyt tilbud til alle, der arbejder konsultativt og gerne vil styrke og skærpe egne evner til at skabe udvikling, samarbejder og hæve kvaliteten i opgaveløsningen.

Læs om uddannelsen her: https://www.kp.dk/videreuddannelser/kp-konsulentuddannelsen/

Faglitteratur:

Den undersøgende dialog er baseret på modellen ”relationstrekanten”, som er beskrevet i bogen ”Den professionelle proceskonsulent” af Kristian Dahl og Andreas Granhof Juhl