Gå til indhold

Stærke Naturfaglige Læringsfællesskaber

GRATIS kompetenceudvikling tæt på praksis i en vekselvirkning mellem online og fysisk undervisning

Praktisk information

Dato

Tirsdag d. 7. december 2021
Kl. 15.00 - 16.00

Sted

Pris

Gratis, men tilmelding nødvendig

Målgruppe

Naturfagslærere, -vejledere og ledelser på folkeskoler

Tilmeld

Få viden og inspiration til, hvordan gratis e-læringskurser i konceptet Stærke Naturfaglige Læringsfællesskaber (SNL) kan styrke undervisning i naturfag.

Webinaret er for ledere, naturfagslærere og -vejledere på skoler samt naturfagskoordinatorer i kommuner.

Oplever du, at det er svært at få tiden til kompetenceudvikling til at harmonere med tiden, som går fra din undervisning? Har jeres skole en fælles strategi for udviklingen af en undersøgelsesbaseret naturfagsundervisning, som styrker elevernes naturfaglige kompetencer?

På Københavns Professionshøjskole sætter vi ved dette webinar fokus på, hvordan man kan skabe Stærke Naturfaglige Læringsfællesskaber blandt skolens naturfagslærere ved at deltage i et digitalt og praksisnært kompetenceudviklingstilbud til dig og dit naturfagsteam på skolen.

Gratis e-læringsportal

Du og dit naturfagsteam kan blive kompetenceudviklet online ved at anvende e-læringsportalen https://www.snliskyen.dk/, og uden at det koster noget.
Konkret indeholder den nye e-læringsportal tre spor:

  • 19 opkvalificerende e-læringsforløb for naturfagslærere på alle klassetrin.
  • 15 forskellige online undervisningsforløb, der kan anvendes direkte i naturfagsundervisningen i egen klasse.
  • Online inspirationsmaterialer, der indeholder den nyeste viden og forskning inden for naturvidenskab, science og teknologi.

E-læringsforløbene omfatter eksempelvis videoer og podcasts, hvor eksperter inden for naturfag formidler deres erfaringer med at omsætte naturfaglig viden til inspirerende undervisning i klasselokalerne.

Trin-for-trin-guide til at omsætte e-læringsportalens forløb til konkret naturfagsundervisning

Et nyt samlet gratis kursusforløb på Københavns Professionshøjskole fra august 2022 til februar 2023 giver dig en trin-for-trin-guide til, hvordan du omsætter forløbene på e-læringsportalen til din naturfagsundervisning.

Forløbet indeholder både et digitalt e-læringselement, fire fysiske undervisningsgange og en række sparringer lokalt på din skole. Hvert forløb er skræddersyet til at matche din skoles ønsker og behov.

Tilmeld dig et kursusforløb på Københavns Professionshøjskole i perioden fra august 2022 til februar 2023 ved at skrive til projektleder Margit Holm Basse på mahn@kp.dk

Som deltager i SNL får du adgang til e-læringsforløb, færdige undervisningsforløb samt undervisning og sparring, der både foregår på Københavns Professionshøjskole og på din skole. Tilsammen klæder forløbet dig og dit naturfagsteam på til at styrke arbejdet med naturfag på skolen.

Kom og hør mere om SNL på webinaret eller læs mere på:

https://www.snliskyen.dk/

Kontaktperson

Du er også velkommen til at ringe og høre mere hos KPs projektleder Margit Holm Basse på tlf: 24296313 eller skrive på mahn@kp.dk