Gå til indhold
Three Teacher Education students talking at Campus Carlsberg

Gå hjem-møde: Samtalernes potentiale

Vores samtaler med borgere og kolleger er ofte afgørende for vores succes. Derfor er den livgivende og tillidsskabende samtale helt central for vores professionelle virke.

Praktisk information

Dato

Torsdag d. 8. december 2022
Kl. 15.30 - 17.00

Pris

Gratis

Diverse

Tag gerne dine kollegaer med

Tilmeld

Arbejder du professionelt med samtaler og coaching? Så vær med denne eftermiddag, når vi åbner dørene for dette gå-hjem-møde om ’livgivende samtaler og relationer’.

Vores samtaler med borgere og kolleger er ofte afgørende for vores succes – om vi lykkes eller ej med et forløb, der skal skabe trivsel og udvikling for barnet, den unge eller den voksne. Dette gælder både på arbejdspladsen, men selvfølgelig også privat. Hvad skal der egentlig til for at skabe en livgivende og tillidsskabende samtale? Er det muligt at finde frem til og træne, hvad man kunne kalde den gode samtales grundelementer?  ”Ja, det viser al erfaring”, er svaret fra oplægsholder Michael Stig Ørbech.

Michael er medforfatter til bestselleren ”Livgivende Samtaler og Relationer” fra Hans Reitzels Forlag/Gyldendal og har i mere end 15 år været hovedunderviser på Systemisk Anerkendende Coach på Københavns Professionshøjskole.

Vær med denne eftermiddag, og få inspiration til, hvordan du forbedrer dine samtalekompetencer. Der vil være korte oplæg, små samtaleøvelser og lidt forfriskning.

Du vil også høre om forløbet til Systemisk Anerkendende Coach.

Kontaktperson

Helle Pehrson

Konsulent

+45 51 38 04 55