Gå til indhold
Kvinde foran computerskærm

Sæt andre i stand til at løse kerneopgaven

Udfordringer og muligheder for den interne konsulent.

Praktisk information

Dato

Torsdag d. 27. april 2023
Kl. 15.00 - 16.00

Sted

Pris

Gratis

Tilmeld

Kom til gratis webinar den 27. april 2023 kl. 15.00-16.00, og hør om nogle af de udfordringer og muligheder, man støder på i rollen om intern konsulent.

Du skal deltage, hvis du gerne vil:

  • Blive klogere på, hvordan du kan forstå din rolle som intern konsulent
  • Udvide din forståelse af de muligheder og udfordringer din rolle byder på
  • Have inspiration til, hvordan du kan håndtere din rolle som konsulent

Om webinaret

Som intern konsulent i en offentlig organisation er din opgave at skabe forudsætninger for, at andre kan løse kerneopgaven bedst muligt. På dette webinar kan du høre Mia Fihl, lektor ved Københavns Professionshøjskole, fortælle om, hvilke muligheder og udfordringer den opgave rummer.

Du vil desuden møde Ann Britt Holm Modin, der arbejder som sundheds- og omsorgsfaglig konsulent i Sundheds- og omsorgsforvaltningen i Københavns Kommune. Ann Britt har deltaget i KP konsulentuddannelsen, og hun vil fortælle om, hvad det har betydet for hendes praksis.

Vi ser på, hvad der skal til for at lykkes med opgaven som intern konsulent, og hvordan man kan positionere sig bedst muligt. Der bliver også peget på nogle af de afgørende overvejelser, man med fordel kan gøre sig i den rolle for at balancere forskellige hensyn.

Hvem deltager?

Webinaret henvender sig til alle, der arbejder konsultativt i en offentlig organisation i en koordinerende, udviklende eller faciliterende rolle. Du har ikke formelt ledelsesansvar, men alligevel virker du ledende – måske som konsulent, faglig leder, projektleder, vejleder, procesleder, fagligt fyrtårn eller på anden måde.

Du er meget velkommen til at tilmelde dig, selvom du måske er forhindret i at deltage, når vi sender. Så vil du efterfølgende modtage en optagelse af webinaret.

Vil du vide mere?

Så læs om KP konsulentuddannelsen, som er et tilbud til dig, der ønsker at udvikle dine konsultative kompetencer yderligere og skærpe egne evner til at skabe udvikling, samarbejder og hæve kvaliteten i opgaveløsningen:

Kontaktperson

Mia Fihl

Lektor

+45 41 89 86 42