Gå til indhold
" "

Pædagogisk diplomuddannelse

Kom til online infomøde den 25/10.

Praktisk information

Dato

Tirsdag d. 25. oktober 2022
Kl. 15.00 - 16.30

Sted

Pris

Gratis

Tilmeld

Er du lærer eller pædagog, og har du brug for nye færdigheder og viden om fx inklusion, læsevejledning, børns sprog eller andre specialiserede fagligheder?

Eller er du blot nysgerrig efter at vide mere om dine muligheder for at tage en videreuddannelse, der udvikler et unge- og børnemiljø, øger trivslen og understøtter læring hos den enkelte.

Så vær med denne eftermiddag, når vi fortæller om, hvad en pædagogisk diplomuddannelse tilbyder dig og din skole eller din daginstitution.

Du finder den pædagogiske diplomuddannelses 27 forskellige studieretningerne her.

Kom og hilse på underviserne

Den 25. oktober står vi klar til at svare på dine spørgsmål og fortælle om uddannelsen, studieretninger og moduler. Og så vil du denne eftermiddag også få mulighed for at hilse på både undervisere og andre kommende studerende.

Den 24. oktober dagen inden får du tilsendt et zoom-link til arrangementet og en kort guide.

Tilmeldingsfrister

Moduler tilknyttet pædagogisk diplomuddannelse: Den 15. november 2022.

Kontakt

Kontakt Studieservice for Videreuddannelse, hvis du har spørgsmål til adgangskrav, tilmelding og optagelse, eller hvis du har brug for yderligere information.

Mail evu@kp.dk
Telefon 72 48 75 40
Mandag-torsdag kl. 9.00-14.00
Fredag kl. 11.00-14.00

Særligt om adgangskrav og optagelse

For at blive optaget på en diplomuddannelse skal du have en kort eller mellemlang videregående uddannelse og mindst 2 års erhvervserfaring efter endt uddannelse.