Gå til indhold
" "

Pædagogisk diplomuddannelse

Kom til online infomøde den 12. april.

Praktisk information

Dato

Onsdag d. 12. april 2023
Kl. 14.30 - 16.00

Sted

Pris

Gratis

Tilmeld

Er du lærer eller pædagog, og har du brug for nye færdigheder og viden om fx inklusion, læsevejledning, børns sprog eller andre specialiserede fagligheder?

Eller er du blot nysgerrig efter at vide mere om dine muligheder for at tage en videreuddannelse, der udvikler et unge- og børnemiljø, øger trivslen og understøtter læring hos den enkelte.

Så vær med denne eftermiddag, når vi fortæller om, hvad en pædagogisk diplomuddannelse tilbyder dig og din skole eller daginstitution.

Læs mere om de mange studieretninger på den pædagogiske diplomuddannelse:

Kom og hils på underviserne

Den 12. april står vi klar til at svare på dine spørgsmål og fortælle om uddannelsen, studieretninger og moduler. Og så vil du denne eftermiddag også få mulighed for at hilse på både undervisere, en nuværende studerende og andre kommende studerende.

Den 11. april dagen inden får du tilsendt et zoom-link til arrangementet og en kort guide.

Tilmeldingsfrister

Tilmeldingsfrist for moduler på den pædagogisk diplomuddannelse: den 15. maj 2023.

For at blive optaget

For at blive optaget på en diplomuddannelse skal du have en kort eller mellemlang videregående uddannelse og mindst 2 års erhvervserfaring efter endt uddannelse.

Kontakt

Kontakt Studieservice for Videreuddannelse, hvis du har spørgsmål til adgangskrav, tilmelding og optagelse, eller hvis du har brug for yderligere information.

Studieservice

for Videreuddannelse

+45 72 48 75 40

Telefontider
Mandag-torsdag kl. 9.00-14.00
Fredag kl. 11.00-14.00