Gå til indhold
" "

Er sorgrådgiveruddannelsen noget for dig?

Deltag online og hør, hvad uddannelsen giver dig af nye kompetencer og færdigheder til at støtte mennesker i sorg.

Praktisk information

Dato

Torsdag d. 5. september 2024
Kl. 15.00 - 16.00

Sted

Pris

Gratis

Tilmeld

Sorgrådgiveruddannelsen består af to diplommoduler og henvender sig til sygeplejersker, socialrådgivere, lærere, pædagoger, psykomotoriske terapeuter, fysio- og ergoterapeuter og andre velfærdsprofessionelle, der ønsker at opnå solide kompetencer til at støtte mennesker i sorg.

Så møder du i din professionelle dagligdag mennesker, som har mistet en nærtstående, eller er pårørende til en alvorligt syg – og måske døende – så er denne uddannelse helt sikkert noget for dig.

Kom og hør om sorgrådgiveruddannelsen

Vi inviterer til webinar tirsdag den 5. september, hvor du bl.a. har mulighed for at høre underviserne fortælle om, hvad uddannelsen indeholder, og hvad den kan gøre for dig og din faglighed.

Dagens program

  • Hvad er sorgrådgiveruddannelsen?

    Information om sorgrådgiveruddannelsens to diplommoduler.

  • Oplæg: Det Nationale Sorgcenter

    Kort oplæg fra Det Nationale Sorgcenter om baggrunden for sorgrådgiver uddannelsesforløbet. Hvorfor er der brug for sorgrådgivere i børnehaven, folkeskolen, jobcenteret, hospitalet eller i kommunen.

  • Oplæg: færdiguddannet sorgrådgiver

    Kort oplæg fra en færdiguddannet sorgrådgiver, der vil fortælle om baggrunden for valget af dette forløb; hvad der har været specielt godt på uddannelsen, og hvordan hun har anvendt sine sorgrådgiver kompetencer til nye funktioner på sin arbejdsplads.

Mulighed for økonomisk tilskud

Omstillingsfonden – Københavns Professionshøjskole (kp.dk): Omstillingsfonden giver personer med en videregående uddannelse (til- og med professionsbachelorniveau) mulighed for at søge op til 10.000 kr. årligt til kompetenceudvikling.

Den kommunale og Den Regionale Kompetencefond giver støtte til både enkelte moduler og en fuld uddannelse. Læs mere og ansøg på Den Kommunale Kompetencefond eller Den Regionale Kompetencefond.

Kontaktperson

Birgitte Grube

Chefkonsulent

+45 51 63 27 91