Gå til indhold

Information om coronavirus

Online infomøde om pædagogisk diplomuddannelse og diplomuddannelse i vejledning

Vil du være klogere på din praksis? Kom til online informationsmøde om den pædagogiske diplomuddannelse (PD) og diplomuddannelsen i uddannelses-, erhvervs- og karrierevejledning (DUEK).

OBS: Arrangementet har været afholdt.

Praktisk information

Dato

Torsdag d. 4. juni 2020
Kl. 16.00 - 17.30

Sted

Pris

Gratis

Er du interesseret i at vide mere om uddannelserne? Så log på og vær med denne eftermiddag. Vi står klar til at svare på dine spørgsmål og fortælle om modulernes indhold. Du vil også få mulighed for at hilse på både undervisere og kommende medstuderende. Den 3. juni – dagen inden – får du tilsendt et zoomlink til arrangementet og en kort guide.

Du kan læse mere om de to diplomuddannelser ved at klikke her:
Den pædagogiske diplomuddannelse

Diplomuddannelsen i uddannelses-, erhvervs- og karrierevejledning

Fristen for at tilmelde sig de forskellige moduler er flyttet, og det er muligt at tilmelde sig frem til den 9. juni 2020.

Program

Introduktion til uddannelsen med efterfølgende mulighed for i grupper at stille spørgsmål og tale med undervisere på uddannelsen.

Kontaktperson

Kontakt os og studievejleder Søren Cruys Bagger, hvis du har spørgsmål til adgangskrav, tilmelding og optagelse, eller hvis du har brug for yderligere information eller afklaring.

+45 41 89 82 10 hver dag fra kl.9.00-14.00
studievejledning_UCC@kp.dk

Særligt om adgangskrav og optagelse

For at blive optaget på en diplomuddannelse skal du have en kort eller mellemlang  videregående uddannelse og mindst 2 års erhvervserfaring efter endt uddannelse.