Gå til indhold

Online åbent hus på den sociale diplomuddannelse

Overvejer du videreuddannelse og specialisering, der passer til dit arbejdsliv? Kom og hør mere om mulighederne på den sociale diplomuddannelse

Praktisk information

Dato

Onsdag d. 27. oktober 2021
Kl. 14.30 - 16.00

Sted

Tilmeld

Den sociale diplomuddannelse har en bred vifte at fordybningsmuligheder, der kan matche dine faglige behov inden for eksempelvis udsatte børn og unge, det specialiserede voksenområde og demensområdet. På uddannelsen kan du vælge de faglige moduler, der passer til dig og hermed sammensætte uddannelsen ud fra dine faglige interesser og behov.

Til det åbne hus får du mulighed for at høre mere om specialiseringsmulighederne på uddannelsen og du vil møde fagkonsulenter fra de enkelte fagretninger, der vil fortælle nærmere om indhold og tematikker på de relevante fagområder.

Du vil også få indblik i uddannelsens opbygning, økonomiske støttemuligheder samt blive klædt på til at gå i dialog med leder om udbyttet af videreuddannelse.

Du vil også møde tidligere studerende, der vil fortælle om at gå på videreuddannelse og hvordan de har anvendt det i deres arbejdsliv.

Indhold

  • Studerende fortæller om deres oplevelse og udbytte af uddannelse
  • Uddannelsens opbygning og optagelseskrav
  • Økonomiske støttemuligheder og dialog med ledelse om kompetenceudvikling
  • Basar – mulighed for at høre mere om de faglige retninger, der interesserer dig

Hvem deltager

Uddannelsen henvender sig til dig, der arbejder med socialt arbejde samt sundheds- og socialpædagogisk inden for voksen, børne- og ungeområdet.

Arrangementet afholdes som online webinar, hvor der er mulighed for at stille skriftlige spørgsmål undervejs