Mange veje til teknologiforståelse
Teknologiforståelseskonference 2025
Praktisk information
Dato
Torsdag d. 9. oktober 2025Kl. 08.30 - 15.15
Sted
Pris
Inkl. moms: 1.806,25 kr. / Ekskl. moms: 1.445 kr.
Tag din kollega under armen og kom og oplev en dag fuld af inspiration og netværk, når Københavns Professionshøjskole åbner dørene til vores nye årlige konference “Mange veje til teknologiforståelse”!
Teknologiforståelse er en realitet i folkeskolen i 2027, hvor det bliver et praktisk musisk valgfag i udskolingen og en del af fagligheden i dansk, matematik & natur og teknologi.
Men hvad betyder fagfornyelsen for faget og skolen, når fokus i høj grad kommer til at være formålsorienteret, og der kommer mere fokus på elevernes perspektiv og engagement? Og hvordan kan vi sammen gribe fagligheden til at skabe kreative, konstruktive og kritiske læringsmiljøer for alle skolens børn, som understøtter skolens formål?
Konferencen byder på keynotes og workshops og er en dedikeret dag, hvor vi sammen skal undersøge, udforske og dele viden og erfaringer om, hvordan teknologiforståelse allerede nu og fremover kan tage sig ud i folkeskolen.
Konferencen er arrangeret af Københavns Professionshøjskole (KP) i samarbejde mellem Future Classroom Lab, Center for Undervisningsmidler, Videreuddannelsen og læreruddannelsen.
Program
08.30
Tjek ind og morgenmad
09.00
Velkomst, Keynote og sidste nyt fra fagfornyelsen
Velkomst: Vibeke Schrøder
Keynote: Dr. Ethan Danahy, a Research Associate Professor at the Center for Engineering Education and Outreach på Tufts University i Boston.
Sidste nyt fra fagfornyelsen: Docent Lars Bo Andersen, forperson for faggruppen teknologiforståelse
10.00
Pause
10.15
Runde A - Workshops
11.15
Runde B - Shareshop
12.00
Frokost
12.45
Runde C - Workshops
14.15
Runde D - Kaffepause og Shareshop D
14.30
Oplæg og detektivsamtale
Oplæg og detektivsamtale med fageksperter om fagfornyelsen og vores mange veje til teknologiforståelse.
Kontaktpersoner
Praktiske oplysninger
Offentlig transport
Campus Carlsberg ligger i gåafstand fra Carlsberg Station og er tilgængelig med S-togslinjerne H, B og C samt buslinjerne 1A, 9A og 11.
Vi ligger desuden kun 700 m. fra Enghave Plads Metrostation.
Parkering Cykel- og bilparkering
Campus Carlsberg har cykelstativer ud mod togstationen.
Hvis du er i bil, kan du parkere i et af de nærliggende underjordiske parkeringsanlæg i Carlsberg Byen eller på gadeplan. Parkering i parkeringsanlæggene er mod betaling.
Handicapforhold
Elevator, adgang for kørestole samt handicaptoiletter
Campus Carlsberg består af to etagebygninger, hvor uddannelserne er fordelt over begge bygninger og syv etager.
De to hovedindgange har særskilte døre for adgang for kørestole. Alle etager og undervisningslokaler er tilgængelige med elevator, og der er handicaptoiletter på samtlige etager.