Gå til indhold
" "

Leder- og konsulentsamarbejdet

Sådan lykkes I sammen!

Praktisk information

Dato

Tirsdag d. 6. december 2022
Kl. 15.00 - 16.00

Sted

Pris

Gratis (kræver tilmelding)

Forhindret i at deltage?

Du er meget velkommen til at tilmelde dig, selvom du måske er forhindret i at deltage. Så vil du efterfølgende modtage en optagelse af webinaret.

Tilmeld

Tag hinanden under armen, og få inspiration til, hvordan leder og konsulent kan samarbejde, så I skaber mest mulig værdi for organisationen.

Om webinaret

Dette gratis webinar sætter spot på, hvordan leder og konsulent kan styrke samarbejdet, så konsulenten får de bedste muligheder for at lykkes med sin opgave.

Konsulenten er placeret i en form for mellemposition, hvor hensynet til den organisatoriske dagsorden og ledelsen vejer tungt på den ene side, mens hensynet til kollegerne og den faglige opgaveløsning vejer lige så tungt på den anden side.

Bliv klogere på, hvad din position som konsulent indebærer og rummer af muligheder

På webinaret bliver I klogere på, hvad den position indebærer, og hvilke muligheder og udfordringer den rummer. Herunder sætter vi særligt fokus på, hvad lederen kan gøre for at støtte sin konsulent, og hvordan konsulenten også kan spille tilbage til sin leder og dermed styrke dennes mulighed for at lykkes. Konsulenten kan nemlig være en afgørende oversætter mellem de to dagsordner i organisationen.

På webinaret møder I Mia Fihl, som er ansvarlig for KP konsulentuddannelsen og lektor ved Københavns Professionshøjskole. Hun har mangeårig erfaring med at undervise konsulenter og ledere – både sammen og hver for sig.

Til dig der arbejder konsultativt i en offentlig organisation

Webinaret henvender sig til alle, der arbejder konsultativt i en offentlig organisation og deres ledere. Dvs. at du arbejder med at sætte andre i stand til at løse kerneopgaven bedre, og din rolle er dermed af koordinerende, udviklende eller faciliterende art. Du har ikke formelt ledelsesansvar, men alligevel virker du ledende – måske som konsulent, faglig leder, projektleder, vejleder, procesleder, fagligt fyrtårn eller på anden måde. Webinaret er tænkt som en mulighed for at få en fælles inspiration for leder OG konsulent, og derved sætte gang i en samtale om samarbejdet.

konsulent med leder ved siden af kolleger.

Du skal deltage, hvis du gerne vil:

  • Blive klogere på, hvordan I kan styrke jeres samarbejde, leder og konsulent imellem
  • Udvide jeres forståelse af de muligheder og udfordringer, som samarbejdet byder på
  • Have inspiration til, hvordan I kan skabe de bedste forudsætninger for konsulentens virke

Der vil være en kort præsentation af KP konsulentuddannelsen, som er et tilbud om at udvikle sine konsultative kompetencer yderligere og skærpe egne evner til at skabe udvikling, samarbejder og hæve kvaliteten i opgaveløsningen.

Kontaktperson

Mia Fihl, lektor ved Københavns Professionshøjskole og ansvarlig for KP Konsulentuddannelsen.

Mia har en lang erfaring fra konsultativt arbejde i offentlige organisationer, hvor hun både har været projektleder, kulturkonsulent, udviklingskonsulent og netværkskonsulent. Hun er uddannet cand.mag. i dramaturgi, har en journalistisk tillægsuddannelse samt videreuddannelser inden for coaching, procesfacilitering og organisationsudvikling.

Som underviser har Mia specialiseret sig i at arbejde med ressourcepersoner, og hvad der skal til for, at de kan lykkes med opgaven om at skabe udvikling, læring og forbedring i offentlige organisationer. Mia underviser på diplomuddannelsen i ledelse såvel som på den pædagogiske diplomuddannelse.

Mia Fihl

Lektor

+45 41 89 86 42