Gå til indhold

Kunstig intelligens i undervisningen: potentialer, udfordringer og perspektiver

Årets NNU-konference har fokus på kunstig intelligens i undervisningen: potentialer, udfordringer og perspektiver

Praktisk information

Dato

Torsdag d. 18. april 2024
Kl. 09.30 - 16.00

Sted

Campus Carlsberg
Humletorvet 3
Auditorium Natalie Zahle (lokale W2.04)
1799 København V
Vis adresse i Google Maps

Pris

1350,- inkl. forplejning

Tilmeld

På årets NNU-konference inviterer vi dig til en spændende dialog om kunstig intelligens, hvor vi skal udforske, hvordan denne teknologi allerede nu og fremadrettet kan skabe betydningsfulde forandringer i undervisning og forskning.

Vi vil dykke ned i den fascinerende verden af ChatGPT og teknologiens potentiale, samtidig med at vi også vil berøre de udfordringer og potentielle farer, som de nye teknologier bringer med sig.

Konferencen skriver sig ind i en igangværende debat med inspirerende perspektiver på didaktiske designs, og hvordan kunstig intelligens kan påvirke og forvandle undervisningen. Vi ønsker at stille skarpt på de seneste teoretiske og praktiske tilgange til at integrere kunstig intelligens i undervisningsprocesser.

Konferencen sigter dermed mod at skabe en ramme, hvor deltagerne kan lære af eksperter og dele deres egne erfaringer i spændingsfeltet mellem netbaseret undervisning og kunstig intelligens.

NNU Konferencen består af tre keynotes oplæg og 10 workshops.

10 workshops

Under de 10 workshops vil der være mulighed for at få mere indsigt i konkrete projekter. Dette inkluderer eksempler på, hvordan studerende oplever kunstig intelligens i deres undervisning samt udforskning af didaktiske dilemmaer, der opstår ved anvendelse af kunstig intelligens.

Der vil også være mulighed for hands-on erfaring med en bred vifte af metoder og teknologier.

Deltagerne vil få mulighed for at afprøve forskellige måder at integrere kunstig intelligens i undervisningen på.

Kontakt

Henrik Tarp Vang

Konsulent

+45 41 89 70 47