Gå til indhold

Hvordan leder du vejen til bæredygtig inklusion i skolen?

Københavns Professionshøjskoles efter- og videreuddannelse inviterer forvaltning, ledere og vejledere til et fagligt inspirationswebinar om ledelse af bæredygtig inklusion og mellemformer set fra en sektorchef og en skoleleders perspektiv.

Praktisk information

Dato

Tirsdag d. 7. marts 2023
Kl. 10.00 - 11.00

Tilmeldingsfrist:

6. marts 2023

Sted

Pris

Gratis, men tilmelding nødvendig

Målgruppe

Lærere, vejledere og ledelser fra grundskoler samt medarbejdere fra kommunalt og forvaltningsniveau, der arbejder med inklusion

Tilmeld

Står I foran at skulle lede inklusion i en mere bæredygtig retning, eller er I måske i gang med at etablere mellemformer? I Frederiksberg er man i fuld gang. I november 2022 afholdte Videreuddannelsen på KP for første gang et webinar sammen med sektionsleder hos Skoleafdelingen, Børne- og ungeområdet i Frederiksberg Kommune Anne Sofie Stevnhoved og skoleleder på Skolen ved Bülowsvej Lars Westh om deres viden om og erfaringer i arbejdet med ledelse af bæredygtig inklusion og mellemformer.

I foråret 2023 følger vi op og hører om, hvordan det går! Hvad har virket særlig godt i forvaltningen og skolernes samarbejde om bæredygtig inklusion og etablering af mellemformer? Hvor har der været benspænd? Hvad har især været vigtigt at være opmærksom på i ledelse af struktur, kultur og processer, der fremmer inklusion? Hvad er tilbagemeldingerne fra medarbejderne? Hvordan udfordrer og udvikler inklusionsforpligtelsen kerneydelsen på skolerne? Og hvad er erfaringerne med, hvordan organisering og fysiske rammer kan understøtte faglige inkluderende miljøer?

Disse spørgsmål og endnu flere vil vi besvare i webinaret. Har du også spørgsmål, er du naturligvis velkommen til at skrive dem i chatten. Så kom og hør opfølgningen på, hvordan det går med bæredygtig inklusion i Frederiksberg – og var du ikke med ved første webinar, kan du