Hvad er Borgernær Sundhed

Kom til gratis temaeftermiddag.

Praktisk information

Dato

19. november 2019
Kl. 13.00 - 16.00

Pris

Gratis

Tilmelding

Arrangementet er gratis men kræver tilmelding

Tilmeld

Er du optaget af koordinering af komplekse forløb målrettet svækkede ældre? Kom og hør et oplæg om ”Menneskers hverdagsliv med multisygdom i mødet med hjemmerehabilitering” v/ Helle Vedsegaard, Lektor og Ph.d. ved Københavns Professionshøjskole og deltag efterfølgende i en dialog om hvilke kompetencebehov du oplever i praksis.

I KP skal vi i gang med udviklingen af den tværfaglige diplomuddannelse i Borgernær Sundhed og derfor inviterer vi til en spændende eftermiddag med et fagligt oplæg og efterfølgende dialog.

Den nye uddannelsesretning

Borgernær sundhed retter sig mod de sundhedsprofessionelles opgaver i det nære sundhedsvæsen. Professionshøjskolerne og Kommunernes Landsforening har udviklet en række nye sundhedsfaglige moduler, som giver dig mulighed for at tage en diplomuddannelse, der er specifikt rettet til det kommunale område.

Når du vælger moduler inden for denne studieretning, vil du blandt andet få specialistforståelse i forhold til at tilrettelægge og koordinere tværfaglige sundhedsindsatser målrettet svækkede ældre borgere.

Du får også stærke kliniske kompetencer, samarbejdskompetencer, organisatoriske kompetencer og en bedre evne til at inddrage borgerens egen handlekraft.
Modulerne udvikler dine kompetencer til klinisk beslutningstagen og klinisk lederskab.

Kom og giv dine inputs til, hvilke kompetencebehov en sådan uddannelse skal dække.