Gå til indhold

Gratis Konference: Helhedsorienteret undervisning i STEM-grundfag på erhvervsuddannelserne

Er du lærer eller uddannelsesleder for en erhvervsuddannelse? Er du nysgerrig og har brug for inspiration til at udvikle grundfagsundervisning, så den bliver mere engagerende og motiverende for eleverne?

Praktisk information

Dato

Onsdag d. 28. august 2024
Kl. 10.00 - 15.00

Sted

Dalum Konferencecenter
Landbrugsvej 65
5260 Odense S
Vis adresse i Google Maps

Pris

Gratis

Tilmeld

På denne konference får du inspiration og ny viden om, hvordan man helt konkret kan gøre undervisningen i grundfagene mere engagerende og praksisorienteret. Dagen vil byde på ny viden og dialog om, hvordan vi kan styrke elevernes faglige udbytte, praktiske mestring og motivation inden for grundfagene.

Nationalt Center for Erhvervspædagogik har i samarbejde med Astra – det nationale naturfagscenter, gennemført et projekt om “Helhedsorienteret STEM-undervisning i EUD”. 25 lærerteams har som led i projektet udviklet nye forløb og nye måder at samarbejde om undervisningen i STEM-grundfagene. Erfaringerne fra disse forsøg kan være inspiration til udvikling af grundfagsundervisning mere bredt. På konferencen vil du få mulighed for at dykke ind i vigtige resultater fra forskningsprojektet og evaluering af de afprøvede forløb. Og vi præsenterer et nyt inspirationsmateriale, der giver andre lærerteams mulighed for at eksperimentere og afprøve nye undervisningsforløb i grundfagene.

På konferencen kan du møde projektgruppen bag projektet, Ole Kronvald fra Astra – det nationale naturfagscenter, Dorte Moeskær Larsen fra Syddansk Universitet og Jeppe Egendal fra VIA University College.

Program

Det endelige program offentliggøres snarest.

Kontaktperson

Anne Matzen Johannsen

Konsulent

+45 51 63 27 87