Gå til indhold

Information om coronavirus

Gratis kompetenceudvikling for undervisere i naturfag

Kom og hør mere om Stærke Naturfaglige Læringsfællesskaber (SNL) på dette webinar, og den gratis kompetenceudvikling vi her tilbyder.

OBS: Arrangementet har været afholdt.

Praktisk information

Dato

Onsdag d. 20. januar 2021
Kl. 15.00 - 16.00

Sted

Pris

Gratis, men tilmelding nødvendig.

Tilmelding

Skriv til MAHN@kp.dk

v/ Stine Duwander Serup og Margit Holm Basse fra Københavns Professionshøjskoles videreuddannelsesområde (Skole, Undervisning og Læring).

Stærke Naturfaglige Læringsfællesskaber (SNL) giver dig gratis kompetenceudvikling tæt på praksis i en vekselvirkning mellem online og fysisk undervisning

Oplever du, at det er svært at få tiden til kompetenceudvikling til at harmonere med tiden, som går fra din undervisning? Har jeres skole en strategi for udvikling af en undersøgelsesbaseret naturfagsundervisning, som styrker elevernes naturfaglige kompetencer?

Naturfagsundervisningen skal være undersøgelsesbaseret og have fokus på udvikling af elevernes naturfaglige kompetencer. Organisering af naturfagsteamets arbejde og gennemførelse af undersøgelsesbaseret naturfagsundervisning giver ofte anledning til spørgsmål. Flere ønsker kompetenceudvikling og særligt lærere, som underviser i natur/teknologi, udtrykker et behov for faglig opkvalificering.

På Københavns Professionshøjskole sætter vi ved dette webinar fokus på, hvordan man kan skabe stærke naturfaglige læringsfællesskaber blandt skolens naturfagslærere.

Som deltager i SNL får du nemlig adgang til gratis e-læringsforløb, færdige undervisningsforløb samt undervisning og sparring, der både foregår på den lokale professionshøjskole og på din skole. Tilsammen klæder forløbet dig og dit naturfagsteam på til at styrke arbejdet med naturfag på din skole. Læs mere her: https://www.snliskyen.dk/

Du er også velkommen til at ringe og høre mere hos KPs projektleder Margit Holm Basse på tlf: 24 29 63 13 eller skrive på mahn@kp.dk