Gå til indhold
Konsulentundervisning

Fremtidslaboratoriet 3.0

Kom og få de første resultater af faste teams i ældreplejen

Praktisk information

Dato

Torsdag d. 11. maj 2023
Kl. 15.00 - 17.00

Tilmeldingsfrist:

8. maj 2023

Pris

Deltagelse i Fremtidslaboratoriet er gratis, men tilmelding er nødvendig.

Målgruppe

Chefer og ledere på det kommunale ældreområde.

Tilmeld

I Danmark er vi gået fra at tale om en dansktilpasset Buurtzorg-model til at tale om en ren dansk model for faste teams i ældreplejen.

Den danske model

Udviklingen betyder, at vi nu er nået så langt, at vi kan begynde at tydeliggøre, hvad en dansk model indeholder, og hvordan man kan arbejde med faste teams i en dansk kontekst.

Vær med online, når vi denne eftermiddag holder webinaret ‘Fremtidslaboratoriet 3.0’. Du kan sagtens være med, selvom du ikke deltog i de to foregående arrangementer (Fremtidslaboratoriet 2.0 og 1.0).

Til arrangementet den 11. maj 2023 vil vi gå i dybden med, hvad der sker, når vi ændrer praksis ældreplejen, og hvilke fællestræk der er i den danske model.

Noget tyder på, at faste teams kan være en måde at understøtte rekruttering og fastholdelse på, da flere medarbejdere oplever en større arbejdsglæde og faglighed, når de arbejder med faste teams.

Rekruttering og fastholdelse

Ældreområdet er stadig udfordret på mangel på fagligt kvalificeret personale, hvilket kalder på kreative og velovervejede tiltag til at rekruttere nye ansatte og skabe et arbejdsliv, der får medarbejderne til at blive.

På Fremtidslaboratoriet 3.0 vil vi komme med et bud på, hvordan der kan arbejdes med dette, så der skabes en meningsfuld arbejdsplads.

Inddragelse af civilsamfundet

Du vil også få et indblik i, hvordan borgere og pårørende inddrages og tilpasses i faste teams. Hvad bliver deres rolle, og er de vigtigere end før?

Vi ved, at inddragelse af civilsamfundet kræver en tæt og løbende dialog og forventningsafstemning mellem pårørende, borgere, medarbejdere og ledere. Vi ser på de nyeste erfaringer på området, og hvordan vi kan handle på dem.

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig, da der er et begrænset antal pladser.

Vi glæder os til at se dig.

Kontaktperson

Louise Jagd Rosendal

Konsulent

+45 41 89 79 30