Gå til indhold

Faste teams – hvordan gør man?

Deltag i dette gratis webinar, hvor du får gode råd og bud på, hvordan faste teams i ældreplejen kan udvikles og implementeres.

Praktisk information

Dato

Mandag d. 3. juni 2024
Kl. 14.00 - 15.00

Sted

Pris

Gratis, men kræver tilmelding

Tilmeld

Et af omdrejningspunkterne i ældrereformen er faste teams i ældreplejen. Aftalen angiver ikke, hvordan de faste teams skal organiseres, men understreger at formålet er at sikre færrest mulige forskellige medarbejdere hos borgerne – samt at faste teams anses som en vej til øget tværfaglighed, til gavn for både borgere og medarbejdere.

Gennem de seneste fire år har vi på Københavns Professionshøjskole forsket i, udviklet og implementeret faste tværfaglige teams i ældreplejen. Vores forskning anviser ikke endegyldige resultater vedrørende den optimale organisering. Til gengæld viser den, at ingen organisationer kan komme i mål med at implementere faste teams uden en solid investering i kompetenceudvikling.

For at opnå den fulde effekt af teamsamarbejdet kræver det, at medarbejdere og ledere både opøver en fælles faglighed og formår at tage fælles del i de ledelses- og beslutningsprocesser, der er i et fast team – herunder evnen til at etablere og vedligeholde et højt niveau af psykologisk tryghed og relationel koordinering.

Program

14.00

Velkomst og introduktion til webinaret

Gry Segoli og Erik Vestergård fra Københavns Professionshøjskole byder velkommen.

14.05

Resultater og erfaringer fra praksisnær forskning om faste teams

v/Benjamin Olivares Bøgeskov.

14.25

Gode råd og bud på, hvordan man som kommune kan arbejde på at udvikle og implementere faste teams

v/Gry Segoli

14.50

Afrunding og tak for i dag

Arrangementets værter

Gry Segoli

Lektor

+45 51 63 27 24

Erik Vestergård

Lektor

+45 23 84 06 19