Gå til indhold
" "

Diplomuddannelsen i uddannelses-, erhvervs- og karrierevejledning

Kom til online infomøde den 12. april.

Praktisk information

Dato

Onsdag d. 12. april 2023
Kl. 14.30 - 16.00

Sted

Pris

Gratis

Tilmeld

Vil du arbejde professionelt som vejleder? Eller vil du have papir på dine vejlederkompetencer? Så er diplomuddannelsen i uddannelses-, erhvervs- og karrierevejledning helt sikkert noget for dig.

Vi holder informationsmøde den 12. april, hvor du er inviteret til at høre mere om uddannelsesmuligheden, og hvor diplomuddannelsen kan bringe dig hen i dit arbejdsliv som vejleder for børn, unge og voksne om uddannelse, beskæftigelse og karriere.

Nye kompetencer og ny viden

Diplomuddannelsen giver dig og din arbejdsplads nye kompetencer og ny viden, der udvikler det vejledningsmiljø, som er grundlaget for den gode samtale med børn, unge og voksne.

Så kom og vær med denne eftermiddag, hvis du er nysgerrig og vil vide mere om faglig udvikling inden for vejledningsområdet, og hvordan kompetenceudvikling kan styrke din og jeres praksis.

Hils på underviserne

Vi står klar til at svare på dine spørgsmål og fortælle om uddannelsen og modulerne. Og så vil du denne eftermiddag også få mulighed for at hilse på både undervisere og andre kommende studerende.

Den 11. april dagen inden får du tilsendt et zoom-link til arrangementet og en kort guide.

Tilmeldingsfrist

Moduler tilknyttet diplomuddannelsen i uddannelses-, erhvervs- og karrierevejledning: Den 1. juni 2023.

Kontakt

Kontakt Studieservice for Videreuddannelse, hvis du har spørgsmål til adgangskrav, tilmelding og optagelse, eller hvis du har brug for yderligere information.

Mail evu@kp.dk
Telefon 72 48 75 40
Mandag-torsdag kl. 9.00-14.00
Fredag kl. 11.00-14.00

Særligt om adgangskrav og optagelse

For at blive optaget på en diplomuddannelse skal du have en kort eller mellemlang videregående uddannelse og mindst 2 års erhvervserfaring efter endt uddannelse.