Gå til indhold

Den levende fortælling – vejlederkonference 2024

Konferencen blev afholdt den 12. april 2024. Gense Savickas’ keynote og hold øje med hvornår tilmeldingen til næste års konference åbner

Praktisk information

Dato

Fredag d. 4. april 2025
Kl. 10.00 - 16.00

Sted

Campus Carlsberg
Humletorvet 3
1799 København V
Vis adresse i Google Maps

Fredag den 12. april 2024 inviterede Københavns Professionshøjskole og Danmarks Vejlederforening til vejlederkonference, og vi var stolte af at præsentere Mark Savickas som keynote-speaker. Savickas, adjungeret professor ved Kent State University i USA, er verdenskendt for sin narrativt inspirerede teori og metode om karrierekonstruktion og Life-design. I år satte vi med vejlederkonferencen fokus på den levende fortælling i vejledningssamtalen og de afgørende møder mellem mennesker; noget som Mark Savickas har været optaget af hele sit liv. På denne side har du mulighed for at se eller gense Savickas’ keynote og/eller live demonstration med en frivillig fra publikum.

Programmet for konferencen var alsidigt og afspejlede vejledningens mange opgaver og styrker. Programmet var sammensat for at kunne inspirere alle vejledningspraktikere samt ledere af vejledningsindsatser. Der var i løbet af dagen rig mulighed for at dele erfaringer og viden på tværs af vejledningsmiljøer i hele Danmark.

Vi glæder os allerede til næste års konference, som vil blive annonceret på denne side. Ses vi der?

Kontaktperson

Jennifer Bentzen

Konsulent

+45 51 63 28 34

Videoer fra konferencen

Keynote af Mark Savickas

Se eller gense Mark Savickas’ forelæsning.

Live demonstration

Se eller gense Mark Savickas’ live demonstration med en frivillig fra publikum.