Gå til indhold

Information om coronavirus

AFLYST: Anbragte børns og unges skolegang

OBS: Arrangementet har været afholdt.

Praktisk information

Dato

Mandag d. 16. november 2020
Kl. 10.00 - 15.00

Sted

Datoer

16. og 23. november

Anbragte børn er fagligt bagud i skolen allerede på de små klassetrin, og de trives dårligere i skolen end deres jævnaldrene. Børne- og Undervisningsministeriet sætter spot på, hvordan skoler og kommuner kan skabe en bedre skolegang for anbragte børn og unge.

Børne- og Undervisningsministeriet, Rambøll, VIA University College og Københavns Professionshøjskole inviterer til konference via Zoom.

Omdrejningspunktet for konferencerne er et nyt inspirationsmateriale om anbragte børn og unges faglige progression, trivsel og deltagelsesmuligheder i grundskolen.

Konferencen har fokus på at få erfaringer og perspektiver fra praksis i spil for at sikre, at inspirationsmaterialet kan anvendes i kommunernes fremtidige indsats for at skabe en god skolegang for anbragte børn og unge.

Konferencen afholdes mandag d. 16. november og mandag d. 23. november 2020. Indholdet på de to konferencer er ens.

Stil spørgsmål om lovgivning før konferencen
Hvis I har spørgsmål om lovgivningen på området eller en konkret problemstilling, er I velkomne til at sende dem til os på forhånd. På den måde kan jurister fra Børne- og Undervisningsministeriet forholde sig til nogle af dem i oplægget om lovgivning.

Spørgsmål eller beskrivelser af problemstillinger/cases sendes til seniorkonsulent Katrine Rusmann på karu@ramboll.com.

Få tilsendt et fysisk eksemplar af inspirationsmaterialet før konferencen
Det kræver blot at du oplyser din adresse ved tilmelding. Det trykte inspirationsmateriale inkl. porto er med i prisen for at deltage i konferencen.