Alumnearrangement: Er du robust?

Spørgsmål og debat om robusthed i selskab med filosoffen og forfatteren Ole Fogh Kirkeby. Ole har defineret fire typer robusthed og fire typer skrøbelighed, som han vil præsentere for os. Hvilken type er du mon?

Praktisk information

Dato

19. november 2019
Kl. 16.30 - 18.30

Pris

Gratis

Tilmelding

Kræver ikke tilmelding

Hvad vil det sige at være robust?

I de seneste år er begrebet robusthed gået sin sejrsgang på arbejdsmarkedet i hele den vestlige verden. Overalt efterspørges det som en ønsket kompetence.

Men hvad vil det sige at være robust? Og hvilke konsekvenser har kravet om robusthed for den gruppe mennesker, som bedst kan betegnes som skrøbelige? Og hvad nu hvis robusthed ikke kun er en styrke – men også en potentielt ødelæggende egenskab, som kan ekskludere og undertrykke den skrøbelighed, der ofte er de nysgerrige, kreative og sensitive personligheders hemmelighed?

Disse spørgsmål vil vi belyse og debattere ved dette første arrangement i KP Eksistens i selskab med filosoffen og forfatteren Ole Fogh Kirkeby. Ole har defineret fire typer robusthed og fire typer skrøbelighed, som han vil præsentere for os. Hvilken type er du mon?

Kom og find ud af det og deltag i debatten.

KP Eksistens er en ny tværgående klub for alle studerende, dimittender og ansatte ved KP. Her samles vi for at debattere tilværelsens små og store eksistentielle udfordringer: med andre ord alt det, vi alle går og slås med. Klubben er sat i verden af Studenterrådet, Personaleforeningen og KP Alumne i fællesskab