Gå til indhold

Information om covid-19

Ære og social kontrol – Online informations-og dialogmøde

For alle velfærdsprofessionelle som rådgiver, viderevisiterer eller på anden vis handler i relation til æresrelateret vold og social kontrol

Praktisk information

Dato

Tirsdag d. 17. august 2021
Kl. 08.30 - 10.00

Sted

Pris

Gratis, men tilmelding nødvendig

Tilmeld

Er du nysgerrig på hvordan du kan udvikle dine kompetencer til at opspore, forebygge og handle over for æresrelateret vold og social kontrol, så kom til gratis dialogmøde på Københavns Professionshøjskole – og hør om dine muligheder for uddannelse på området.

Dialogmødet byder også på et fagligt inspirationsoplæg af lektor Sofie Danneskiold-Samsøe og adjunkt Anja Laigaard. Sofie har i mange år forsket i æresrelateret social kontrol og kønsbaseret vold og er forfatter til mange publikationer om emnet. Anja har flere års praksiserfaring inden for området som rådgiver og underviser af fagfolk.

I oplægget fortælles om Ida og de udfordringer med æresrelateret vold og social kontrol, hun møder i sit arbejde. Der tages udgangspunkt i hendes møde med Ali og hans familie, og hvordan viden om ære, familieformer og kønsbaseret vold hjalp hende til at forstå Alis muligheder og rolle i familien og skolen. Vi giver på den måde en forsmag på de metoder, teorier og faglige dilemmaer, vi arbejder med på modulet.

Indhold på mødet:

  • Om uddannelsesforløbet: Formål, indhold og ramme (20 min)
  • Fagligt inspirationsoplæg v. Sofie Danneskiold-Samsøe og Anja Laigaard (20 min)
  • Dialog om de faglige udfordringer I sidder med i jeres praksis (20 min)
  • Tid til spørgsmål om forløbet (30 min)

Du kan vælge at deltage i hele tidsrummet, eller du kan prioritere at deltage i dele af mødet.

Praktisk: Gratis deltagelse, men tilmelding er nødvendig. I god tid inden mødet får du tilsendt en Zoom-link til deltagelse.