Gå til indhold
" "

Diplom i ledelse – online åbent hus den 11/5

Log på computeren, og hør om dine muligheder for at styrke din ledelsespraksis med en diplomuddannelse.

Praktisk information

Dato

Torsdag d. 11. maj 2023
Kl. 16.00 - 17.30

Sted

Pris

Gratis

Tilmeld

Denne eftermiddag har du mulighed for at høre om, hvad en diplomuddannelse i ledelse egentlig er og møde undervisere og tidligere studerende, som vil fortælle om uddannelsens faglige indhold og deres erfaringer med at videreuddanne sig på KP.

Vi udbyder diplomuddannelsen på to adresser i København; på Tagensvej 18, Kbh. N. og på Campus Carlsberg, Kbh. V. samt i Hillerød og på Bornholm – og du har selvfølgelig også mulighed for at tage uddannelsen online.

Formel eller uformel ledererfaring

Til vores online åbent hus får du et indblik i, hvad uddannelsen kan tilbyde både nye og erfarne ledere. Er du ikke leder, men nysgerrig på ledelse eller har uformel ledelseserfaring som konsulent, projektleder, TR eller andet , så er du også meget velkommen.

Du skal være med til vores online åbent hus, hvis du vil:

  • have indsigt i, hvordan diplomuddannelsen i ledelse er bygget op. Du vil møde undervisere, som fortæller dig om indholdet, og hvad det kræver at tage uddannelsen.
  • Høre om, hvad der særligt kendetegner det at uddanne sig på KP.
  • Have gode råd og snakke med nuværende og tidligere studerende.
  • Møde andre ledelsesinteresserede og få en snak med dem.
  • Tale med os om valg af uddannelse. Har du spørgsmål om merit og realkompetencevurdering af din erfaring, tidligere kurser og uddannelse, så hjælper vi dig med svar på det.
  • Orientere dig om og blive vejledt i, hvilke fag der dækker dine interesser og behov.

Kontakt

Er du forhindret i at deltage i arrangementet, men har spørgsmål vedrørende uddannelsen, er du meget velkommen til at kontakte os på:

Tlf. 72 48 75 40 / evu@kp.dk

Træffetid bedst på hverdage mellem kl. 9.00 og 13.00.