Gå til indhold

Åbent hus – diplom i ledelse – Online

Kom til åbent hus online, og hør mere om dine muligheder for at tage en lederuddannelse.

Praktisk information

Dato

Tirsdag d. 30. november 2021
Kl. 16.00 - 18.00

Sted

Pris

Gratis

Tilmeld

Du har her mulighed for at blive klogere på uddannelsen og høre undervisere og tidligere studerende, som fortæller om det faglige indhold og deres erfaring med at videreuddanne sig.

Vi udbyder diplomuddannelsen i ledelse på to adresser i København; på Tagensvej 18, Kbh. N. og på Campus Carlsberg, Kbh. V. samt i Hillerød og på Bornholm. Vil du videreuddanne dig på en fleksibel måde, har du også mulighed for at tage uddannelsen online.
Til vores åbent hus kan du få et indblik i, hvad uddannelsen kan tilbyde både nye og erfarne ledere. Er du ikke leder, men nysgerrig på ledelse eller har uformel ledelseserfaring som konsulent, projektleder, TR eller, er du også meget velkommen.

Er du nysgerrig på ledelse? Så får du denne eftermiddag mulighed for at:

  • Få indsigt i hvordan diplomuddannelsen i ledelse er bygget op. Du vil møde undervisere, som fortæller dig om indholdet, og hvad det kræver at tage uddannelsen.
  • Høre om, hvad der særligt kendetegner det at uddanne sig på KP.
  • Få gode råd og snakke med nuværende og tidligere studerende.
  • Møde andre ledelsesinteresserede og få en snak med dem.
  • Tale med os om valg af uddannelse. Har du spørgsmål om merit og realkompetencevurdering af din erfaring, tidligere kurser og uddannelse, så hjælper vi dig med svar på det.
  • Orientere dig om og blive vejledt i, hvilke fag der vil dække dine interesser og behov.

Kontakt

Er du forhindret i at deltage i arrangementet, men har spørgsmål vedrørende uddannelsen, er du meget velkommen til at kontakte os på:

Tlf. 72 48 75 40 / evu@kp.dk

Træffetid bedst på hverdage mellem kl. 9.00 og 13.00.